Bureau Vrijdag Tekst & Communicatie

 

Schrijft teksten voor websites, brochures, magazines en nieuwsbrieven. Doet de PR voor producten en diensten. Maakt communicatie- en social mediaplannen. Schrijft scripts voor voice-overs en videoproducties. Houdt interviews. Maakt écht contact met uw klanten door te kiezen voor taal die raakt.


Zet Bureau Vrijdag in als tekstschrijver, communicatieadviseur, webredacteur of PR-bureau. Ook voor interimklussen!

Blog

16/02/11 ‘Je hebt me belazerd, je hebt me bedonderd' terug naar home

Met dit zinnetje word ik nu al een aantal ochtenden achter elkaar wakker. Zingend. Het heeft dus niets te maken met een eventuele relatiecrisis, maar alles met de nieuwe reclame van verzekeraar Brand New Day: 

 
 
Brand New Day gaat met de campagne de strijd aan met haar concullega's: verzekeraars die hun klanten de afgelopen jaren zo'n 7 miljoen woekerpolissen hebben verkocht. Het antwoord volgens Brand New Day? Het Ontwoekerpakket. Boek je huidige beleggingspolis over naar Brand New Day en bouw zo meer eindkapitaal op. 
 
Of ze de waarheid spreken moet de toekomst uitwijzen, maar het levert in ieder geval een stevig staaltje reclame op met redelijk briljante copy. Het Ontwoekerpakket <-- doe mij die maar!  
 
PS1 Wat vinden jullie ervan? 
PS2 Enig idee welk bureau verantwoordelijk is? 


Reacties


  • 16-02-11 Benjamin Serfhos (17:38)

    Is zeker een leuk bedachte en schijnbaar effectieve reclame.. =) Het bureau hier achter is Planetplay.


er kan niet meer op dit bericht gereageerd worden