Bureau Vrijdag is het tekst- en communicatiebureau van Hanneke Verhoeven. Ooit begonnen op vrijdag, maar inmiddels ook de rest van de week beschikbaar voor alles op het gebied van tekst, communicatie en PR.

Over Bureau Vrijdag 
Ik vind het leuk om dingen met elkaar te verbinden. Mensen met mensen, maar ook mensen met merken. En dat begint met taal. Met de juiste woorden, de juiste sfeer creëren, en zo de juiste snaar raken. 


Zet Bureau Vrijdag in voor...


Tekstschrijven en (web)redactie
Op zoek naar een tekstschrijver of (web)redacteur voor uw website, nieuwsbrief, brochure of advertorial? Bureau Vrijdag schrijft vlot en to-the-point. Ook inzetbaar op locatie, bijvoorbeeld voor het vergaren van het wekelijkse bedrijfsnieuws. 
 

Communicatie en PR
Door op een leuke manier te communiceren krijgt uw bedrijf, product of dienst de aandacht die het verdient. Bureau Vrijdag verzorgt de communicatie en PR en zorgt er onder andere voor dat de juiste media aandacht besteden aan uw verhaal.
 

Eindredactie en correctie
Heeft u zelf een tekst geschreven, maar bent u er niet 100% tevreden over? Bureau Vrijdag doet de eindredactie en/of correctie van uw tekst, zodat u ’m met een goed gevoel de wijde wereld in kan sturen.

 

Hanneke van Bureau Vrijdag
Hanneke Verhoeven (1981) studeerde Nederlands in Tilburg en werkte daarna een aantal jaar als docent in het middelbaar onderwijs. In 2006 maakte ze de stap naar een bureau voor online communicatie en sinds de zomer van 2009 werkt ze fulltime als tekstschrijver, (web)redacteur en PR-adviseur onder de naam Bureau Vrijdag. 


Cv Hanneke